Despre noi

Despre noi – Ortopedie constanta

Ortopedie Constanta - Servicii de ortopedie si traumatologieAcest site a fost realizat cu scopul de a informa si ajuta pacientii cu afectiuni ortopedice (coxartroza, gonartroza, fracturi, entorse, luxatii, rupturi meniscale si ligamentare), despre serviciile de ortopedie Constanta. Echipa noastra va poate fi alaturi prin consultatii, diagnosticare, si tratament non-chirurgical sau chirurgical.

Serviciile medicale oferite se ridica la standarde europene si internationale, bazate pe experienta medicala vasta si numeroase interventii chirurgicale de succes.

AFECTIUNI ORTOPEDICE PE INTELESUL TUTUROR

Coxartroza – boala cronica ce afecteaza articulatia soldului prin macinarea cartilajului articular, astfel determinand durerea si limitarea in timp a miscarilor soldului.

Gonartroza – afecteaza articulatia genunchiului prin degradarea progresiva a  cartilajului articular, si are drept consecinta durere si dificultate la mers.

Fracturi – corpul uman este format dintr- un numar mare de oase care pot fi supuse unei rupturi, in special oasele mainii si piciorului, si pot fi cauzate de mai multi factori (accidente rutiere, cazaturi, accidente de munca, etc.). principalele simptome sunt imposibilitatea de a misca membrul fracturat, durere importanta si tumefierea zonei afectate.

Entorse – afecteaza articulatiile mari ale corpului uman (umar, cot, pumn, genunchi, glezna), prin miscari bruste sau traumatisme puternice, provocand intinderea sau ruperea ligamentelor de la acest nivel. Entorsele se manifesta prin: durere la locul accidentat, tumefiere, sensibilitate, dificultate in utilizarea articulatiei.

Patologie sportiva – apare mai frecvent la nivelul umarului si genunchiului, prin luxatii, entorse, fracturi, rupturi ligamentare ale umarului, rupturi ligamentare si meniscale ale genunchiului.

Luxatii –  reprezinta dizlocarea oaselor din articulatie  (umar, cot, glezna) iar principalele simptome sunt durere importanta, umflarea si deformarea membrului afectat.

Sindromul de tunel carpian – este determinat de hiperpresiune asupra nervului median de la nivelul incheieturii mainii si care se manifesta prin furnicaturi, amorteala, durere, scaderea fortei musculare. Sindrom de tunel carpian poate aparea mai des la persoane care repeta anumite activitati, sau in urma unui traumatism.