Articole

Back to Articole

Centrul medical Doctor Med Constanta – Servicii medicale de top

Despre clinica Doctor Med Constanta

Clinica Doctor Med din Constanta este una dintre cele mai moderne clinici din Dobrogea, care este dotata cu cea mai buna aparatura, de ultima generatie. Clinica Doctor Med ofera servicii medicale la preturi accesibile cu o tehnologie ultraperformanta, coordonata de medici cu experienta.

Servicii medicale oferite

Clinica Doctor Med ofera acces la o echipa medicala cu experienta, fiind impartita in divizia de imagistica si divizia de ambulator.

Divizia de imagistica include RMN functional de ultima generatie Siemens. Clinica Doctor Med furnizeaza rezultatele RMN, intr-un timp record, de 24/48 ore, astfel fiind scurtat timpul de investigatie si de diagnosticare a pacientilor, motiv pentru care stresul pacientilor este redus. Tot in cadrul clinicii Doctor Med sunt disponibile examinarea CT si investigatia radiologica RX ce completeaza serviciul de imagistica: computer tomograf 128 slices cu procesare automata si reducerea dozei de iradiere, si aparat de ultima generatie de radiologie clasica. Echipa de imagistica este formata din noua medici radiologi si cinci tehnicieni cu experienta.

Pe de alta parte divizia de ambulator este formata din 14 specialitati medicale: neurologie, psihiatrie, psihologie, cardiologie, pneumologie, endocrinologie, diabet si boli metabolice, ginecologie, medicina interna, gastroenterologie, urologie, ortopedie -traumatologie, ORL si neurochirurgie.  Ambulatoriul de specialitate are in dotare doua ecografe Philips de ultima generatie, multidisciplinare, aparat de electromiografie (EMG), holtere de monitorizare a tensiunii arteriale, aparat pentru diagnosticarea apneei, spirometrie etc.

Mai mult decat atat policlinica medicala Doctor Med din Constanta are si un punct de recoltare de probe biologice pentru analizele uzuale, dar si cele complexe, iar rezultatele sunt oferite in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, pacientii vor avea acces la servicii de ecografie facute de specialisti in cele mai amanuntite detalii, folosind aparatura moderna, fabricata in 2022.

Misiunea Doctor Med Constanta

Misiunea clinicii Doctor Med este sa intampine fiecare pacient cu cu grija, sa se asigure ca este investigat si diagnosticat corect, ca este tratat complet, la timp, cu profesionalism si cu respect. Pe scurt doreste sa ofere servicii medicale de calitate. Pornind de la principiul “Nu exista boli, exista bolnavi”, clinica Doctor Med asigura servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine si rapiditate in redobandirea si mentinerea celui mai pretios bun al omului: SANATATEA.

Distribuie articolul

Back to Articole