Articole

Back to Articole
CardioOrto Clinic - clinica de cardiologie si ortopedie Constanta

CardioOrto Clinic – clinica de cardiologie si ortopedie Constanta

Despre CardioOrto Clinic Constanta

CardioOrto Clinic din Constanta este o clinica privata, ce ofera servicii din mai multe specialitati cum ar fi: cardiologie, ortopedie-traumatologie, gastroenterologie si chirurgie vasculara.

Echipa noastra de medici din cadrul CardioOrto Clinic este formata din specialisti cu experienta vasta in domeniile pe care le reprezinta, precum cardiologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie vasculara si gastroenterologie.

De ce sa alegi CardioOrto Clinic Constanta?

Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei CardioOrto Clinic in interactiunea cu pacientii.

  • Acces la servicii medicale de calitate
  • Servicii complete de diagnostic si tratament pentru toata familia. In cadrul CardioOrto Clinic oferim consultatii de specialitate si investigatii clinice in domenii precum cardiologie, ortopedie, chirurgie vasculara si gastroenterologie
  • Acuratete si precizie in diagnosticare.
  • Medicii care isi desfasoara activitatea in CardioOrto Clinic sunt cu o vasta experienta in specialitatea in care activeaza, garantand astfel diagnosticarea corecta si tratamentul adecvat al afectiunilor de care sufera pacientii.
  • Experienta medicilor CardioOrto Clinic se reflecta in capacitatea de a se adapta evolutiei medicinei si a stiintei

Specialitati si afectiuni

CardiOrto Clinic din Constanta este un centru medical privat care isi propune sa abordeze in mod unitar toate etapele ingrijirilor medicale, de la preventie la diagnosticare, tratament si urmarire medicala.

Departamentul de cardiologie din cadrul CardioOrto Clinic Constanta asigura diagnosticul si tratamentul pentru numeroase probleme ale inimii cum ar fi: hipertensiune arteriala, agina pectorala, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca si multe altele.

Pentru rezolvarea acestora, CardioOrto Clinic Constanta ofera acces la cea mai buna ingrijire cardiaca integrata.

Sectia de ortopedie si traumatologie se ocupa cu tratarea bolilor si traumelor aparatului osteo-articular si musculo-tendinos. Pacientii CardioOrto Clinic pot beneficia de o noua forma de terapie numita Terapia PRP.

Terapia PRP este utilizata in ortopedie pentru a vindeca pacientii afectati de leziuni ale partilor moi sau ale cartilajului articulatiei sau traumatisme articulare si musculara. Terapia presupune selectarea si reintroducerea in zona afectat a plasmei, bogata in trombocite, de celule ce contin compusi stimulatori de regenerare si vindecare a tesutului afectat.

In cadrul departamentului de chirurgie vasculara medicii CardioOrto Clinic trateaza nu doar efectul, ci si cauzele problemelor venoase. Identifica si trateaza cauzele afectiunilor venelor, pentru o recuperare nedureroasa, rapida si permenenta. Adaptam planurile de tratament pentru a obtine cele mai bune rezultate, cu accent pe o recuperare rapida indiferent de varsta pacientului.

Medicii din sectia de gastroenterologie au o experienta vasta in diagnosticarea si oferirea de tratament pentru afectiuni ale tubului digestiv.

Pacientii cu afectiuni gastroenterologice gasesc la CardiOrto Clinic din Constanta, pe langa rabdare si compasiune, o gama larga de servicii care permit investigarea rapida a suferintelor lor.

Odata evaluat prin consult de specialitate, pacientului i se intocmeste un plan de investigatii, explicandu-i-se de ce sunt necesare fiecare.

Previno, depisteaza si trateaza!

Programeaza-te acum la CardioOrto Clinic din Constanta!

Distribuie articolul

Back to Articole